• Home
  • >
  • Advocaten Amersfoort

Mieke Huisman

Mr. M. (Mieke) Huisman (1957)

Studie: Nederlands Recht aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen
Advocaat sinds: 1985
Rechtsgebieden:  personen- en familierecht en sociale zekerheid (Na 1 november 2022 neemt mr. M. Huisman geen zaken meer aan op het terrein van sociale zekerheid.)

Naast haar werkzaamheden als advocaat, is mr. M. Huisman werkzaam als (zittings)voorzitter van twee klachtencommissies (Raad voor de Kinderbescherming Noord-Oost / Zwolle en Veilig Thuis Hollands Midden).

‘Een geweldig vak, waarin je echt iets voor mensen kunt betekenen. Bijvoorbeeld in uitkeringszaken, waar de cliënt als eenling tegenover een grote, bureaucratische instantie staat. Maar ook bij een echtscheiding, als er veel emoties spelen en toch zakelijke afspraken gemaakt moeten worden, naast bijvoorbeeld afspraken over de kinderen. Een deskundige juridische begeleiding, met aandacht voor de menselijke kant, maakt dan veel verschil.’

Vanaf 1 november 2022 neemt mr. M. Huisman alleen nog zaken aan op het gebied van familierecht. In de sociale zekerheidszaken, die zij al in behandeling heeft, zal zij u op de vertrouwde wijze blijven bijstaan.

Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

- personen- en familierecht

Deze registratie verplicht haar om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

 

Henk Rawee

Mr. H. (Henk) Rawee (1958)

Studie: Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen
Advocaat sinds: 1984
Rechtsgebieden: personen- en familierecht, mediation.

Henk Rawee is erkend scheidingsbemiddelaar, aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS), en gecertificeerd MfN registermediator.. Verder is hij voorzitter van de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht, een regionale klachtencommissie voor de meeste corporaties in de regio Utrecht en van de Geschillenadviescommissie van de Zeister woningcorporaties.

‘Bij een scheiding kunnen sterke emoties het vinden van de beste oplossingen erg bemoeilijken. Een deskundige en persoonlijke begeleiding is dan noodzakelijk. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Het is een uitdaging om in zo’n moeilijk en persoonlijk proces samen naar acceptabele oplossingen te zoeken.’

 

Mr. H. Rawee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

-        Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied

 

 Jildou Kemper

 Mr. J.K. (Jildou) Kemper (1988)

 Studie: Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam

 Advocaat sinds: 2015

 Rechtsgebieden: personen- en familierecht

Bloemendalsestraat 21
3811 EP AMERSFOORT
Telefoon: 033-4727400
Fax: 033-4756767

www.huisman-rawee.nl

mail@huisman-rawee.nl